Pentru că elevii eminenți l-au refuzat, Președintele Dodon a dat ordin ca diplome din partea lui să primească doar cei care au picat la BAC!

gretey

Întâi Dodon a avut un gând ca cei mai buni 100 elevi din toată țara să primească diplome de merit din partea sa. Dar pe neașteptate, acești elevi au început a refuza premiul dat de Dodon pe motiv că acesta este un președinte de țară prost care nu le satisface așteptările.

Supărat, președintele Dodon l-a chemat dimineață pe purtătorul său de cuvânt, Ivan Keban, pentru al însărcina să găsească cei mai proști 100 de elevi care au picat la BAC pentru a le înmâna lor diplomele și premiul bănesc.

Zis și făcut! Cei 100 de tineri care au picat examenele de BAC vor fi aduși azi la Preșidenție unde vor primi diplomele de onoare ale președintelui Dodon, premiu bănesc de 500 euro fiecare și câte o foaie de vacanță la Constanța.

Pentru că au picat totuși BAC-ul, Dodon a semnat un decret prin care acești 100 de tineri să fie admiși la orice universitate în mod automat, fără contract cu bursă din partea statului.

Iar zicala „prost să fii, noroc să ai”, să știți că deja nu mai este o zicală.

Reclame

Un gând despre &8222;Pentru că elevii eminenți l-au refuzat, Președintele Dodon a dat ordin ca diplome din partea lui să primească doar cei care au picat la BAC!&8221;

Comentariile nu sunt permise.