Valentina Buliga îi donează lui Andrei Năstase un set de pelincuție!

few3t.jpg

Prietenul adevărat la nevoie se cunoaște – așa spune un vechi proverb românesc. Chiar dacă sunt oponenți politici, unii politicieni totuși mai întind colegilor lor o mână de ajutor atunci când au nevoie. Este și cazul Valentinei Buliga care a donat liderului Platformei DA, Andrei Năstase, un set de pelincuțe noi.

„După ce l-am văzut pișat în pantaloni pe Andrei Năstase, m-am gândit că nu pot fi indiferentă. Am luat un set de pelincuțe și azi am mers la sediul partidului lor pentru ai face o donație. Politica e politică, dar trebuie să fim oameni și să ne ajutăm.”, a declarat Valentina Buliga pentru Jurnal TV.

Pentru că era cu pantalonii uzi încă, cadoul Valentinei Buliga a fost luat de fratele lui Andrei, Vasile Năstase. Acesta a mulțumit călduros pentru gest și a declarat că important, oameni să fim și să ne ajutăm reciproic. Ce ține de rușinea pățită de Andrei, Vasile Năstase a spus că oricui i se poate întâmpla când se sperie de ceva.

„Erau foarte mulți oameni. Andrei s-a speriat și s-a scăpat. Asta e. Nu înseamnă că trebuie de făcut mare tragedie din asta.”, a punctat Năstase.

Amintim că ieri, în cadrul protestelor, Andrei Năstase s-a pișat în pantaloni.

Reclame