Adio Eurovision 2018! Prestigiosul concurs nu se va mai organiza la Chișinău, după ce Stadionul Republican a ars în această noapte!

hjhug.jpg

Un incediu puternic a distrus în această noapte Stadionul Republican, care a fost demolat în 2007 de către Vasile Tarlev și Zinaida Greceanâi. Din această cauză, prestigiosul concurs european, Eurovision 2018 nu se va mai organiza la Chișinău, așa cum era planificat.

Surse demne de încredere spun că stadionul a fost incendiat de către oamenii ostili trupei SunStroke Project, care au făcut posibil ca Eurovision 2018 să se organizeze anume în țara noastră.

Totuși fanii concursului european, au scris o scrisoare Fundației lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”, prin care solicită finanțarea și construirea unui nou stadion republican, modern, capabil să găzduiască un asemenea eveniment precum Eurovision.

Amintim că în această noapte un incendiu puternic a izbucnit pe Stadionul Republican din Capitală, unde erau depozitate materialele lemnoase adunate în luna aprilie, când a căzut zăpada. Mai mulți internauți au scris pe facebook că-s proști cei care au ales să depoziteze lemnul pe Stadionul Republican, dar nu la reședința președintelui Igor Dodon.

Reclame