Carla’s Dreams îi răspunde lui Cheianu: Dă-te-n ****** Mă-tii!

ygyujgui.png

După ce a fost atacat în cel mai urât mod de bufonul de la Jurnal TV, Constantin Cheinau, solistul trupei Carla’s Dreams a venit în această dimineață cu o replică scurtă pe facebook. Scurtă, dar plină de sens și pe înțelesul tuturor. Carla’s a distribuit celebra s-a piesă Dă-te-n ****** Mă-tii, cu mențiunea – Atâta minte la unii, cât păr pe cap!

Carla’s Dreams a fost acuzat ieri de Cheianu pentru că ar fi o trupă pro-guvernamentală și care nu se solidarizează cu adevărații artiști din viziunea lui Cheianu, cum ar fi cei doi gomici – Cătălin Josan și Pasha Parfeny.

Curios lucru însă, când ar fi trebuit Carla’s Dreams să se solidarizeze că ăștia, poate când Parfeny cânta pentru Ziua Rusiei în Găgăuzia, sau cand Cătalin Josan cânta pentru fundația lui Vlad Plahotniuc?!

Carla’s Dreams a mai fost atenționat de Cheianu că în cazul în care nu va cânta pentru Țopa și Jurnal TV, atunci el cu jumătatea cealaltă de om își asumă dreptul de a dezvălui adevăratul nume al solistului. Între timp, mai multe sute de tineri, mascați precum Carla’s Dreams, se îndreaptă spre sediul Jurnal TV pentru a protesta.

Reclame