În acest an, la ASEM se va deschide Facultatea de Sex Oral! Vezi care va fi taxa pentru studii

t543

A face sex e mai mut decât o plăcere, a face sex este o știință! Pornind de la acest deziderat și de la cerințele pieții, în Republica Moldova se simte o criză acută de fete profesioniste la supt p**a, se arată într-o cercetare empirică realizată de către savanții moldoveni.

În acest sens, ASEM vine în întîmpinarea societății și deschide o nouă specialitate didactică, în premieră pentru țara noastră – „Facultatea de Sex Oral”. Lecțiile vor fi în proporție de 50 la 50%, jumate de cursuri teoretice, jumate lecții practice. Deja în alte state ale lumii, precum Danemarca sau Taiwan, asemenea facultății activează în regim normal.

„Intrarea la facultatea nostră se va face pe baza examenului de admitere. Cele care vor susține examenul de sex oral cu brio vor intra la buget, cele care nu vor reuși – vor trebuie să achite taxe de sudii. Contractul pentru un an la noua specialitate va fi de 9 000 de lei pe an. Toate doritoarele pot depune dosarul începând cu 1 august până pe 15 august”, a declarat rectorul ASEM pentru Ministerul Educației.

Succes la admitere!

PS. Dacă totul va merge bine, din 2018 posibil se va deschide și o facultate pentru băieți.

Reclame