Scăldatul în iazul de la Greblești a fost interzis, după ce Năstase s-a pișat în el!

pisat
Ministerul Mediului al Republicii Moldova a trimis un comunicat la toată presa, în primul rând nouă, prin care anunță că scăldatul în iazul de lângă Greblești, raionul Strășeni, a fost interzis! Și asta după ce azi, Andrei Năstase, a fost la odihnă la acest iaz, a pescuit, iar la final s-a pișat în el! Conform comunicatului, din acest motiv iazul urmează să fie curățit și dezinfectat, apoi se va permite din nou scăldatul.

Acest lucru a înfuriat însă locuitorii din preajma lacului, care de acum au rămas fără acest minunat loc de odihnă, din cauza unui chișorcos, cum este Andrei Năstase.

Mai mult, oamenii au declarat că vor organiza un protest în fața sediului Platformei DA, dar și în fața casei lui Andrei Năstase. Protestatarii au declarat că îi vor duce lui Năstase mai multe scutece, dar și un unitaz portabil.

e8ddbd0c9a02441a12f3fbf58f1f5e1aRedacția MoldovanDREAM amintește că la ultimul protest, Andrei Năstase s-a pișat în pantaloni. Membrii Platformei DA insistă însă că a fost un fâs cu stropi. Una peste alta, în pantalonii lui Năstase s-a produs totuși un mixt, lucru vizibil în pozele postate pe internet.

După cum se mai spune în comunicatul Ministerul Mediului, iazul de la Greblești a intrat deja în carantină.

Contactat de redacția noastră, Andrei Năstase nu a dorit să comenteze de ce s-a pișat în iaz.

Reclame