Marșul protestarilor – De la CNA au ajuns la penitenciarul 13, unde scandează: Libertate lui Filat, Libertate lui Platon, Arestații – eliberați! Noi sântem poporul!

gfrfe

După ce au protestat în fața Parlamentului, liderii de opoziție –  Năstase, Maia Sandu și PLDM, au îndemnat mulțimea să părăsească bulevardul Ștefan cel Mare pentru a se îndrepta spre Penitenciarul Nr.13 din capitală, pentru a striga libertate deținuților politici.

Maia Sandu s-a arătat foarte deranjată că fostul șău șef de partid, Vlad Filat, a fost pus la pușcărie de către Plahotniuc.

„Filat este o victimă a regimului Plahotniuc! Statul este captiv, democrația este pe moarte, poporul este în pericol! Trebuie să ieșim în stradă cât mai mulți și cât mai des! Să ne vadă și să ne audă măcar cineva din Europa”, a declarat Maia Sandu în fața coloanei de protestatari.

La rândul său, Năstase a ținut să amintească că și Veceslav Platon, raiderul nr.1 din CSI, la fel este victima regimului politic de la guvernare. Martorii spun că Năstase și-a instalat un pampers în zona eterogenă și de data asta are pantalonii uscați.

Reclame