Preot: E mare păcat să te scalzi în mare cu c*ru gol! Spurci apa

kjhg

E vară, e soare, e clad. Toți vor să meargă la mare sau la bazin să se scalde. Însă în ultima vreme se atesta o tendință ingrijorătoare – tot mai mulți oameni și femei din Moldova se scaldă cu buca goală. Nu se știe de ce, dar dezinhibiția devine la modă pe plaiul nostru mioritic. În această privință, preoții trag alarma!

„E păcat să te bagi într-o apă vie cu curu gol, mă scuzați de expresie… Toate apele naturii sunt făcute de Dumnezeu, deci sunt sfinte! Să te bagi total dezbrăcat în apă înseamnă să o spurci cu mădularul tău necurat. Rog să transmite-ți mesajul meu la toți creștinii de pe pământurile Moldovei”, a declarat preotul Valeriu Rusu din comuna Costiujeni, muncipiul Chișinău.

Ca să ne convingem dacă popa are dreptate, am mers la un psihiatru de la spitalul din apropiere. Să vedem ce zice doctorul?

„Nu credeți în vorbele preoților! Credeți în medicină. Dacă vrei, scaldă-te îmbrăcat, dacă nu vrei, atunci scaldă-te cu pielea gloală. Care-i problema? Principalu să fii atent să nu te apuce vreun rac de puță sau să nu-ți intre vreun pește în gaura neagră”, a spus doctorul Honorius Bejan.

Reclame