CAZ TRAGIC în Capitală! Doi bărbați care mergeau pe drum cu telefoanele în mână, s-au ciocnit violent! Unul e mort, altu – în stare critică la spital

t456y

De mii și milioane de ani, de când omul a devenit biped, mersul s-a făcut cu ochii înainte. Începând cu secolul XXI, de cânt dracii de americani au inventat smartphonul, s-a produs o involuție colosală! Oamenii nu-și mai pot lua ochii din telefon, se uită numai în el, chiar și când merg pe drum. În loc să privească înainte, să nu calce vre-într-un rahat, ei se uită la postări pe facebook.

În această lume nouă, a devenit foare greu de supraviețuit. Azi dimineață un caz tragic s-a produs pe str. Ștefan cel Mare din Chișinău. Doi bărbați, unul de 30 și altul de 40 de ani, care mergeau pe drum cu telefoanele în mână, s-au ciocnit violent! Primul e mort, al doilea a ajuns în stare critică la Spitalul de urgență – a declarat polițistul care s-a deplasat la fața locului.

În acest context, Igor Dodon a găsit o soluție, dură dar eficientă. El propune să fie interzise 100% telefonele mobile cu acces la internet în Republica Molodva! Nu-i telefon, nu-i internet, nu-i problema – a declarat președintele tuturor moldovenilor.

Reclame