Moldovenii din Diaspora au donat pentru partidul PAS circa 50 de CĂMĂȘI! Maia Sandu: Suntem singurul partid care activează din donații!

jrt.png

Partidele politice din Moldova au depus declarațiile de venit la CEC. În aceste declarații au fost indicate suma cotizațiilor de membru, dar și donațiile de peste hotare. Din declarația Partidului Acțiune și Solidaritate, putem vedea că doar anul acesta partidului i-au fost donate circa 50 de cămașe în valoare de 1300/1500 de lei bucata. Toate cămașele au fost de mărimea S for children.

Maia Sandu a declarat apoi presei că partidul pe care-l conduce este singurul care activează din donații, iar toți membrii PAS fac voluntariat.

„Trăim din donații. Mulțumesc tuturor pentru aceste cămașe. 3 le voi ține pentru mine, ca să am ce purta următorii 3 ani. Restul le voi vinde ca să achit lumina pentru sediu. Internetul nu-l achităm, Alexandru Machedon ne-a donat internet gratuit. Restul membrilor donează care și cât poate. De exemplu secretarul nostru, Igor Grosu, a donat anul trecut 4 lei 50 de bani”, a declarat Maia Sandu la TV8.

Mai mult, PAS va veni cu o inițiativă legislativă ce va fi înregistrată în Parlament de către PLDM, ca în Moldova să fie introdusă o nouă unitate de măsură – cămașa. Valoarea unității nominale va fi de 1500 lei.

Reclame