Savanții Academiei de Științe a Moldovei s-au reunit de urgență! Vor să descifreze ultimul mesaj trimis de Președintele Dodon din Grecia!

gtyh5eu6

Președintele Igor Dodon se află la Grecia, în odihnă cu toată fracțiunea PSRM. Va reveni în țară tocmai pe 3 septembrie. Din Grecia, cu câteva minute în urmă Președintele Dodon a transmis un mesaj. Un mesaj probabil foarte important, care a trebuit să fie codificat, astfel ca să nu fie pe înțelesul tuturor.

Totuși Savanții Academiei de Științe a Moldovei s-au întrunit de urgență într-o ședință pentru a descifra mesajul. În același timp, Consiliul Național de Apărare stă cu mâna pe butonul nuclear al Moldovei.

Unii cred că în mesaj este scris cel mai mare secret al NATO, care a ajuns acum în mâinele moldovenilor. Alții spun că acesta este mesajul lui Dodon transmis de un Sfânt, dat fiind faptul că acesta se află pe Muntele Sacru Athos.

Țara este în alertă. Ce a vrut să ne transmită Igor Dodon?!

UPDATE – Igor Dodon a venit cu o replică pe facebook, după ce internauții au început să facă haz pe seama mesajului său. „Mihai Ghimpu mă va înțelege”, a scris Dodon.

Purtatorul de cuvant al lui Dodon a declarat în exclusivitate că mesajul președintelui a fost codificat special, ca să nu fie înțeles de jandarmii români.

Reclame