Industria secretă din spatele berii rusești. Mai bei bere din Rusia după ce citești acest articol?!

Astăzi este ziua internațională a berii. Azi se va bea mai multă bere ca de obicei. Dar este important ce bere să nu bem, pentru a evita diverse boli. Pe piața din Republica Moldova se vine foarte multă bere produsă în Federația Rusă. Pe sticle scrie că procesul de fabricație al acestei băuturi naturale se bazează pe un principiu simplu: fermentarea naturală a zaharurilor și extracția cerealelor malțificate cu ajutorul apei ferbinți. Dar din ce se prepară defapt berea în Rusia?!

Investigații internaționale au demonstrat că ingredientul principal al berii rusești nu este apa și hameiul, cum ar trebui, dar urina de bovine. Da, ai citit bine, atunci când bei bere rusească, bei de fapt, un produs finit al urinei unei bovine.

Pentru a nu se simți gustul sau mirosul urinei, se folosesc foarte multe substanțe chimice, printre care Fungamyl, Ceremix 6X MG sau alte enzime industriale care distrug ficatul.

Este cald, iar atunci când vreți să vă răcotiți cu o bere, aveți grijă ce alegeți. Nu mai procurați bere rusească, dacă țineți la sănătatea dumneavoastră și dacă nu vreți să consumați urină de bovine.

Reclame