Poarta răcoritoare – noua atracție a orașului Nisporeni! Vezi aici cadoul lui Plahotniuc pentru orașul natal!

dewrt

Moldova și întreaga Europă este lovită de un val incredibil de căldură. Astăzi de exemplu la soare s-au înregistrat 45 grade de căldură. Pentru sâmbătă și duminică meteorologii au anunțat că termometrele vor arăta la soare circa 50 grade de căldură. Aceste temperaturi nebune se datorează valului de căldură din deșertul Sahara ce s-a abătut peste bătrânul continent european.

Pentru a ajuta oamenii, Fundația lui Vlad Plahotniuc a instalat în orașul Nisporeni, orașul natal al liderului PDM, o poartă prin care curge din toate părțile apă sub presiune. Localnicii au numit aceasta ca fiind – Poarta răcoritoare.

Noua atracție a orașului Nisporeni a fost instalată chiar în centrul oarșului, iar localnicii sunt foarte mulțumiți.

„Îi mulțumim lui Vlad Plahotniuc pentru cadou. Intrăm prin această poartă și ne răcorim. Prinde foarte bine pe așa zăpușeală.”, a declarat un cetățean mulțumit.

„Super! Ideea dată vreau să fie implementată și în satele din raionul Nispoerni. Foarte util și plăcut, mai ales că-i și gratis.”, a declarat alt cetățean mulțumit.

Poarta care răcorește este un proiect unic al Fundației lui Vlad Plahotniuc Edelweiss. Asemenea porți urmau să fie instalate și în orașul Bălți, dar acolo Renato Usatîi a dat ordin ca să nu fie autorizate instalarea lor.

Reclame