De ziua lui Dorin Chirtoacă, Anișoara Loghin face o dezvăluire incendiară! Care va fi reacția Alinei Zotea?

grf4e

Azi 9 august e ziua lui Dorin Chertoacă. Nepotul lui Mihai Ghimpu împlinește frumoasa vîrstă de 39 de ani. Cu acest prilej, fosta soție a fostului primar a făcut o dezvăluire incendiară pentru perfecte.md. Anișoara Loghin explică de ce căsnicia lor a suferit eșec.

„Domnul Ghimpu s-a opus din start căsniciei noastre! Motivul invocat de badea Mișa era că toate fetele de la Pro TV sunt ușuratice și se mărită pe interes. El a invocat cazul Angelei Gonța care s-a căstorit cu Filat pentru că pe atunci Vlad era super bogat datorită fraudei bancare de la BEM. Dar nu asta a fost cauza principală.

Mihai Ghimpu, care este mai mult decât un tată pentru Dorin, vroia ca Alina Zotea să-i devină soție. Nu eu!… Lui Dorin însă nu-i plac brunetele, el iubește blodele și m-a ales pe mine. Păcat că viața noastră de cuplu n-a mers, de vină rămâne a fi domnul Ghimpu și caracterul lui grosolan”, a declarat azi Anișoara Loghin cu lacrimi în ochi.

Dorin Chirtoacă s-a născut pe 9 august în 1978 în satul Colonița, municipiul Chișinău. Fiind membru al Partidului Liberal, în 2007 a devenit primar de Chișinău pentru prima dată. Peste 10 ani, în 2017, el a fost arestat de CNA fiind învinut de corupție. Recent Chirtoacă a fost supendat din funcție, Nistor Grozavu preluând atribuțiile de primar interimar până când se vor organiza noi alegeri.

La mulți ani, Dorin Chirtoacă! La libertate sau la pușcărie, deja judecata va decide.

Reclame