Un moldovan ţine post de o lună, că pleacă azi la all inclusive!

fewgt5.jpg

Calvarul unui moldovean se apropie de sfârșit. Astăzi este ultima sa zi de post pentru că azi pleacă în concediu la all-inclusive și poate, în sfârșit, să mănânce ca spartul. Pentru a se pregăti pentru acest moment, moldovanu Colea Guțu a ținut post negru o lună întreagă.

„Inițial mi-am zis că nu voi putea face față, că e prea mult să nu mănânci o lună întreagă. Apoi, după două săptămâni de foame mi-am dat seama că e chiar ușor, am și făcut o serie de economii. După a treia săptămână am început să dau de greu dar gândul că voi ajunge la all-inclusive unde e mâncare gratis m-a ținut în viață”, a povestit domnul Guțu de pe patul de spital.

Până va ajunge la hotelul unde și-a făcut rezervare, Colea va sta în spatele mașinii familiei cu perfuzia de glucoză și minerale esențiale înfiptă în braț, să nu leșine. La primul mic dejun va fi transportat cu targa familiei. „Vreau să mă trezesc la 6 dimineața la mare, nu să văd soarele, că l-am mai văzut, ci că la 6 dimineața se deschide restaurantul”, a spus el fericit.

Reclame