Alina Zotea scrie o carte: Top 10 poziții sexuale cu care am reușit în politică!

Dacă unii deputați și deputate vara aceasta nu au făcut nimic, ca tot anul de altfel, atunci alții au scris cărți. Este și cazul Alinei Zotea, tânăra din PL care a ajuns de la asistent de deputat, la deputat, iar gura lumii spune că urmează să fie aleasă și în funcția de președinte a Partidului Liberal.

Pentru că a avut parte de o ascensiune rapidă în politică, Alina Zotea a hotărât să-și împartă secretele și cu alte domnișoare, care ochesc un loc călduț în Parlament sau Guvern, ori care pur și simplu vor să facă carieră politică.

„Cu regret spun că în țara noastră mai sunt tinere naive care cred că în politică poți reuși doar cu câteva poziții sexuale, pe care le folosește toată lumea. Nimic mai fals! Pentru a reuși, trebuie să vii mereu cu inovații, trebuie să fii unică!”, susține Zotea.

„Din propria experiență, voi prezenta în cartea mea top 10 poziții sexuale care-ți garantează promovare politică imediată! Totuși, dragele mele, mereu veniți cu inovații și abordați noi și noi poziții. Mai multe sfaturi însă, în viitoarea mea carte.”, a punctat Alina Zotea.

Cartea va costa 69 de lei și va putea fi procurată la orice chioșc din capitală.

Reclame