Fanii Stelei supărați pe Năstase: Omul ăsta poartă ghinion!

photo_2017-08-24_10-58-48

FC Steaua București a pierdut ieri dramatic în meciul cu Sporting Lisabona în partida retur din play-off-ul Ligii Campionilor, scorul final fiind de 1 la 5. Iar jocul a început bine pentru bucureșteni, până când Andrei Năstase, nu a făcut o postare pe facebook, prin care și-a manifestat susținerea pentru FCSB.

Antrenorul echipei bucureştene Nicolae Dică susţine că vina o poartă anume Năstase, care ar aduce ghinion tuturor celor pentru care el își manifestă susținerea.

„E ghinion curat! Elevii mei erau pregătiți să câștige acest meci. Au și început formidabil cu două faze de gol, cu un 1 la 1 incredibil. Până când ăsta, prostul satului ori cum îi mai spune, nu și-a manifestat susținerea pentru noi. Nu mă pricep în politică, dar am înțeles că fix așa a pierdut acolo Maia Sandu la prezidențiale, prostul satului și-a manifestat susținerea și pentru ea. Deportați-l bre moldovenilor că vă poartă ghinion!”, a punctat Nicolae Dică pentru Sportul Românesc TV.

Andrei Năstase nu a fost de găsit pentru a comenta situația. Din București acesta zburând direct la Frankfurt, motiv pentru care telefonul său era în afara ariei de acoperire.

Chiar dacă nu credem în teoriile conspirației, până acum, toți cei care au beneficiat de susținerea lui Andrei Năstase, au avut de pierdut. Exemple: Vlad Filat a pierdut lupta cu Plahotniuc, Țopa au pierdut dosarul la CEDO, urmând să facă în Moldova 7 ani de pușcărie, Platforma DA a pierdut încrederea cetățenilor, Maia Sandu a pierdut alegerile prezidențiale, iar Renato Usatîi este căutat de Interpol.

Reclame