Maia Sandu – viitorul Ministru al Apărării?!

gre.jpg

Andrian Candu, a făcut azi două anunțuri importante.
1. El și cu Filip nu vor participa la ședința lui Dodon, la care vrea să-i scoată titlul lui Rogozin de persoană non-grata.
2. A fost identificat candidatul perfect pentru funcția de ministru al Apărării.

Chiar dacă nu a anunțat cine va fi acel candidat perfect, sursele noastre ne-au confirmat că este vorba despre Maia Sandu! Da, Maia Sandu va ocupa funcția de ministru al Apărării!

Poate unii vor fi sceptici, totuși informația este adevărată. Mai mult, PAS deja a anunțat că la următorul congres al partidului, Maia Sandu va renunța la funcția de președinte al partidului. Nu a motivat de ce, dar acum este clar, Maia Sandu se pregătește pentru o funcție mai importantă, cea de a apăra țara. Paradoxul politic este că Președintele Dodon este comandantul suprem al Armatei Naționale, dar Armata este condusă de ministru al Apărării. Toți știu asta! Deci Maia Sandu îl va bate pe Dodon pe propriul teren.

Printre obiectivele lui Sandu, ca ministru al Apărării, este aderarea țării noastre la NATO și rezolvarea conflictului transnistrian. Maia Sandu vrea ca toți bărbații și femeile de până la 35 de ani să facă armata obligatoriu, așa cum este în Israel de exemplu.

Anterior, doamna Maia a declarat că unificarea țării poate avea loc doar prin fier și sânge, adică prin război, deoarece pe cale pașnică vedem că rezultate nu sunt. Analiștii politici au comparat-o pe Maia Sandu cu Jana d’Arc. Pentru cei care nu cunosc, Jana d’Arc a unificat Franța, la fel prin război.

Chiar dacă președintele Dodon va respinge prima dată candidatura Maiei Sandu, a doua oară va fi obligat să semneze decretul așa cum prevede Constituția. Mai ales că Maia Sandu va fi susținută la funcția de Ministru al Apărării de toată societatea civilă care face partizanat politic pentru PAS. Sursele au mai declarat pentru presa independentă că Andrei Năstase va fi numit în funcția de viceministru al Apărării.

Reclame