Membrii LGBT cer Ministerului Sănătății legalizarea operațiilor de SCHIMBARE DE SEX în Republica Moldova

fqr3ty

Comunitatea LGTB (Lezbiene, Gay, Transsexuali și Bisexuali) – devin tot mai activi la Chișinău. Sau cum spune Vladimir Voronin, se înmulțesc pid*rajîi!

După ce vara aceasta activiștii LGBT au organizat un marș prin centru Capitalei, acum cer Ministerului Sănătății să schimbe legile ca medicii din spitalele din Moldova să primească dreptul să facă operații de schimbare de sex.

„În mai multe țări de pe glob oamenii au dreptul șă-și shimbe sexul. Bărbații se pot opera și să devină femei, iar femeile să devină bărbați. Statul trebuie să ne asigure această libertate tuturor cetățenilor! De aceea noi vrem ca Guvernul și Parlamentul RM să schimbele legea astfel ca să apere mai mult minoritățile sexuale în Moldova”, declară Angelica Frolov, președinta LGBT din țara noastră.

Pe de altă parte, oamenii cu orientarea sexuală tradițională sunt împotrivă. „Cum așa bărbatul să-și taie p*la, iar femeia să pună coie în loc de p*zdă? Asta e o gândire bolnavă care vine de la Diavol”, spune domnul Nicolai, paznic la marketul Linela.

Menționăm că în luna august politicienii sunt în vacanță. Așa că vor examina cerința celor de la LGBT în luna septembrie, cînd vor reveni la serviciu.

Reclame