5 tipuri de mîncare care te fac să devii prost!

vfrehj

Poftă bună, la lectură!

Felul 1. Borș cu varză din carne de pinguin. S-a demonstrat științific că 92% din cei care au consumat acest tip de mâncare mai mult de o lună au prierdut practic jumătate din capacitățile congnitive.

Felul 2. Hrișcă fiartă în ulei de cocos. Pentru mulți cetățeni ai Republicii Moldova în special, acest tip de mâncare a devenit o tradiție de sărbători. Dar păzea! Medicii ne anunță că iubitorii de grecică șiartă în oloi de cacos riscă să devină mai proști decât sunt.

Felul 3. Creir de porc bătut cu ciocanu. Cel mai toxic fel de mâncare pentru rațiunea umană! Din cauza că, carnea este bătută cu un obiect metalic înainte de a fi prăjită în tigaie, carnea își schimbă automat componența chimică, astfel neuronii porcului socialist sunt total distruși iar cel care-i va consuma… Doamne ferește!

Felul 4. Salată de vară cu harbuz anorganic. La fel un delciu pentru majoritatea gurmanzilor, dar din păcate și acest tip de aliment nealimentar conduce inevitabil la o anorexie a zonei cerebrale a omului. Mai mult, salata în cauză deja a fost interiză în China.

Felul 5. Desert din ciocolată cu tutun. Cine n-a mâncat măcar odata în viață o ciocolată cu tutun? Știm cât de tare vă place, dar de acum încolo vă sfătuim să renunțați la acest tip de mâncare care pur și simplu va distruge radical modul de gândire.

În speranța că acest articol va fost util, vă dorim să fiți sănătoși și să va bucurați de o viață inteligentă!

Reclame