Prima zi de școală – amintirile vedetelor de la Chișinău!

f34y5.jpg

1. Fostul Prim-ministru, Chiril Gaburici, a scris pe facebook că prima zi de școală este ca Moș Crăciun, în realitate nu există.

2. Johy Davis nu-și amintește prima zi de școală: Poți ajunge vedetă și fără astfel de chestii. Mai bine să vă povestesc prima zi de șoferie.

3. Alina Zotea povestește că a plâns foarte mult în prima zi de şcoală, după ce părinţii au refuzat să-i cumpere ghiozdănel Louis Vuitton.

4. Andrei Năstase spune că-și amintește foarte bine prima zi de școală: De emoții m-am pișat în pantaloni. Ups, i-ar m-am emoționat.

5. Vladimir Voronin se laudă că prima zi lui de școală a avut loc la Moscova și că era prima zi de toamnă.

6. Igor Dodon își amintește cu drag de prima zi de școală. A recitat o poezie în limba moldovenească: Da, a fost copil și Lenin!

7. În prima lui zi de școală, Vlad Plahotniuc a devenit directorul liceului din satul natal. Profesorii și azi își amintesc cu drag de acele timpuri.

8. Mihai Ghimpu a spus că el a făcut doar clasa 1 interimară. Mai mult nu-și poate aminti…

9. Nicolae Timofti nu ține minte prima lui zi de școală, dar spune că ar fi fost bine, ar fi fost frumos, dacă-și amintea.

10. Maia Sandu a închis primul liceu din țară chiar în ziua când a pășit în clasa 1. De atunci a făcut din asta o tradiție.

Reclame