Încă un pas spre crearea Moldovei Mari! Iată planul lui Dodon susținut de Putin și Armata Rusă!

gr4e6yu

Unii s-au întrebat, unde a dispărut președintele Igor Dodon?! Ei bine, președintele RM are un plan grandios! Anume Dodon vrea să facă Moldova din nou mare. Așa cum era pre vremea lui Ștefan cel Mare, după cum se vede pe harta istorică. Planul său de acțiuni cuprinde 5 pași mari. Pe site-ul său oficial, Dodon a publicat strategia la care a lucrat în ultimele 3 săptămâni:

Pasul 1. Cu banii lui Putin creăm câteva sute de mii de locuri de muncă în Republica Moldova cu salarii mai mari ca în UE.

Pasul 2. Oferim locuri de muncă bine plătite cetățenilor din România. N-au cum să refuze!

Pasul 3. Pasul de bază, le acordăm românilor cetățenie Republicii Moldova. În caz contrar le luăm locurile de muncă pe care i le-am acordat.

Pasul 4. Introducem în România (teritoriu ocupat) limba moldovenească și istoria Moldovei. În 5-10 ani românii vor deveni moldoveni. Deci le schimbăm identitatea!

Pasul 5. Facem unirea și apoi rapid ne integrăm în Uniunea Vamală. Că pentru asta Putin ne va da bani făcuți din vinderea gazului din Siberia.

De menționat că Moldova Mare nu va fi un stat unitar, ci o federație. Se va numi Federația Moldovenească Unită (FMU) compusă din trei subiecți, România, Moldova și Transnistria. Noul stat va avea capitala la Bender, acolo unde este cetatea Tighina pe malul Nistrului, ca să nu ne poată ocupa NATO.

Mai mulți istorici consideră că Dodon s-a insipirat din planul lui Iosif Bronz Tito, cel care exact prin același plan a reușit să construiscă Federația Iugoslavia, și tot cu suportul Moscovei.

Surse de la București ne-au declarat că președintele Klaus Iohannis nu se poate opri de râs.

Reclame