Se pregătește pentru iarnă! Ilan Shor va deschide la Orheiul Vechi cea mai tare pârtie pentru schiat din Moldova!

greh.jpg

Primarul Orheiului nu stă degeaba. După ce a organizat cea mai tare sărbătoare dedicată Zilei Independenței Republicii Moldova, Ilan Shor s-a apucat să construiască deja la Orheiul Vechi cea mai tare și modernă pârtie de schi din Republica Moldova.

Pentru că nu avem munte, dar nici alte dealuri amenajate corespunzător schiatului, moldovenii au mers până acum la munte în alte țări. Dar la iarnă, cu siguranță majoritatea vor merge la schi la Orheiul Vechi!

Ilan Shor a declarat că în curând va prezenta proiectul. Dealurile de la Orheiul Vechi vor fi interconectate cu un sistem modern de telecabine. Pentru că nu se știe dacă vom avea sau nu iarna aceasta suficientă zăpadă, primarul de Orhei a comandat și 5 mașinării care fac zăpadă artificială. Cea mai lungă pârtie de schi va avea lungimea de 1,5 Km! Pentru comoditatea turiștilor, vor fi constuite mai multe cabane de iarnă.

Primarul de Orhei a devenit cunoscut în toată țara pentru lucrurile făcute în Orhei, mai ales ce ține de spații de agrement. În această vară, Ilan Shor a transformat un vechi și neîngrijit lac, într-o adevărată mică Mare Neagră a Republicii Moldova. Lacul din Orhei devenind atracția turistică numărul 1 a țării, datorită faptului că a fost umplut cu apă sărată și nisip de pe plaja Mării Negre.

ewg.jpg

Ilan Shor promite că toți cei care vor alege să schieze în această iarnă la Orheiul Vechi, vor fi transportați gratuit din gara municipiului Orhei până la destiație.

Reclame