În Republica Moldova se deschide prima fabrică de vibratoare artificiale! Află cine-i curajosul investitor!

photo_2017-09-05_14-33-56

Economia moldovenească încearcă să se ajusteze la cerințele pieței mondiale. Pornind de la această premisă, un om de afaceri, cunoscut publicului larg, a decis ca să deschidă la Bălți prima fabrică de vibratoare, adică de penisuri articificiale din Republica Moldova! Și asta după ce rezultatele unui sondaj de opinie au demonstrat că tot mai multe femei din țara noastră aleg să se autosatisfacă. Mai mult ca atât, foarte răspândite sunt și sex chaturile, chiar dacă sunt încă ilegale, iar pentru a face sex chat, oricum ai nevoie cel puțin de un penis artificial.

Renato Usatîi, este politicianul și omul de afaceri care vrea să spargă tiparele și să demonstreze că și în Moldova poți face bani. Trebuie doar să-ți dorești acest lucru!

Noua fabrică de penisuri artificiale, vibratoare și alte jucării sexuale va fi prima din țara noastră. Fabrica va avea nevoie de cel puțin 500 de angajați și va exporta marfa și peste hotare.

„Eu am să-i arăt lui Shor că voi ajunge mai bogat ca el. Să vedeți ce business voi face eu cu penisurile astea. Săptămâna următoare voi da ordin Consiliului Municipal Bălți să voteze pentru a legaliza sex chaturile. Pun pe roate o afacere profitabilă. Deschidem în Bălți mii de locuri de muncă. Oamenii vor lăsa Orheiul lui Shor și se vor muta cu traiul la Bălți. „, a declarat într-un live Renato Usatîi.

Renato Usatîi promite o varietate mare de penisuri artificiale și jucării sexuale.

„Vor fi de toate pentru toți. Promit că primul penis de la fabrica mea o să îl dăruiesc lui Maia Sandu. Știu că n-are barbat și-i greu fără de sex.”, a mai adăugat zâmbind Renato.

Salariile la fabrica de penisuri artificiale vor porni de la 10 000 de lei pe lună. Orarul e comod pentru toți, trei zile la lucru și patru zile acasă.

Reclame