Poliția de Frontieră Română a prins 87 de sirieni. Doreau să ajungă la congresul Maiei Sandu!

photo_2017-09-05_09-51-50
După cum informează Times New Roman, Poliția de Frontieră Română a prins pe parcursul zilei de ieri un pescador ce transporta 87 de persoane din Orientul Mijlociu. Nava se îndrepta spre gurile Dunării și avea ca destinație finală portul Giurgiulești. Interogați de Paza de Coastă Română, sirienii au declarat că se îndreptau spre Chișinău, unde trebuie să participe la un mare eveniment politic.

„Prietena noastră Maia Sandu face în curând primul congres al partidului său. Membri n-are așa că a cerut ajutorul nostru. Cu mare drag ne-am urcat în ce am văzut și ne-am pornit la drum. Prietenii adevărați la nevoie se cunosc.”, spune dr. Abdullah al-Shulal, aflat la cârmă.

Surse din cadrul PAS susțin că Maia Sandu are nevoie acum de votul sirienilor, pentru a deveni din nou președintă de partid.

photo_2017-09-05_09-18-32Grănicerii români spun că e al doilea incident de acest gen, după cel din 2016, când Poliția de Frontieră Română au oprit la hotare 30 000 de sirieni ce se îndreptau la fel spre Republica Moldova, la fel fiind chemați de către Maia Sandu.

Din numele cetățenilor Republicii Moldova, mulțumim Pazei de Coastă Române pentru vigilență! Datorită lor, țara noastră este ocrotită de refugiați.

Reclame