Vești bune pentru fotbalul moldovenesc! UEFA a acceptat ca în meciul de azi cu Țara Galilor să se bată băieții lui Țuțu!

r43y

În această seară, de la ora 21:45, stadionul “Zimbru” va găzdui disputa dintre Moldova și Țara Galilor, acolo unde ne așteptăm ca echipa oaspete să primească în sfârșit bătaie de la naționala Moldovei. Și asta după ce UEFA a acceptat ca în locul tradiționalei echipe de fotbal, să se bată băieții lui Constantin Țuțu.

„Ne-am plictisit și noi să vedem meciuri cu Moldova. Mereu pierdeți, sau în cel mai fericit caz pentru voi, faceți un egal cu naționala de pompieri a Luxembourg-ului. Nu e bine așa. Vă dăm o șansă, mai facem niște bani din pariuri. În meciul de azi cu Țara Galilor acceptăm ca pe teren să intre băieții de la Clubul sportiv C. Țuțu – PRO Team!”, se spune în comunicatul UEFA.

Amintim că de când e la conducerea FMF, Pavel Ciobanu a procurat pentru naționala Moldovei de fotbal mai multe icoane făcătoare de minuni. Dar, până în prezent acestea nu și-au demonstrat eficiența.

Dacă băieții antrenați de Constantin Țuțu vor bate naționala Țării Galilor, atunci naționala Moldovei va disputa următorul meci cu naționala Spaniei!

Reclame