Premieră pentru Moldova! La meciul cu Țara Galilor, fanii n-au mai mâncat semințe și nu au înjurat echipa națională!

r3tgtry.JPG

O premieră absolută înregistrată de fanii echipei naționale a Republicii Moldova. În primul rând ieri au împlut Stadionul Zimbru din Chișinău, unde s-a disputat meciul cu Țara Galilor, iar în al doilea rând aceștia nu au mai mâncat semințe de floarea soarelui și nu au înjurat fotbaliștii moldoveni!

Pentru că niciodată o minune nu vine singură, fanii moldoveni au susținut cu vuvuzele, au făcut valuri în tribune și culmea, au cântat împreună cu fotbaliștii moldoveni, Imnul de Stat al Republicii Moldova!

Cu toată această susținere incredibilă, naționala a jucat eroic 80 de minute, după care galezii au deschis scorul, datorită neatenției portarului Ilie Cebanu, fiul vestitului președinte FMF, Pavel Cebanu. Ilie a fost prins de țara gazdă într-un moment în care-l admira pe Gareth Bale, vedeta de la Real Madrid.

De cealaltă parte, tatăl său, Pavel Cebanu, a declarat că-i va procura fiului său un rând nou de iconițe și brâuri de pe la mănăstiri, fiind convins că fiul său a scăpat două goluri anume din cauza că actualele icoane ce le poartă fiul său în timpul mieciurilor și-au pierdut proprietățile dumnezeiești.

Moldova – Țara Galilor, un meci istoric pentru fanii moldoveni!

Reclame