Savanții moldoveni au inventat super-casca care te protejează 100% de undele Wi-Fi! Descoperirea a fost premiată cu 50.000 de dolari în SUA

dwq43y5

Specialiștii în IT ne avertizează că internetul prin cablu este inofensiv pentu oamenii vii, dar internetul prin Wi-Fi este dăunător pentru 47% din populația lumii. De ce?

Cercetările biotehnologice efectuate pe trei mii de oameni într-un oraș din Elveția au demonstrat că undele internetului prin Wi-Fi acționează asupra scoarței cerebrale provocând uciderea neuronilor. Ca efecte advserse oamenii care au acasă Wi-Fi, după 2-3 ani de utilizare încep a-și pierde memoria, alții își pierd gustul de mâncare, dar cei mai mulți îsi pierd apetitul sexual.

Specialiștii în IT spun că asta e foarte și foarte grav! Dacă lumea nu va mai face sex atunci nu se vor mai naște copii. Deci în maxim 100 de ani vom muri toți și se va termina viața pe pământ. Problema este una globală și necesită soluții urgente. În acest sens un savant de la Chișinău a făcut o descoperire epocală: Casca Anti Wi-Fi! (vezi imaginea mai sus)

re3y.jpg

„Am consturit o cască care te poate proteja 100% de undele internetului prin wireless. Am testat-o deja pe animale și acum o testez și pe oameni. Am mers la o stână timp de o lună și le-am pus casca inventată de mine la toate oile. Apoi am conectat stâna la internet prin Wi-Fi de la Moldtelecom. Rezultatul a fost excepțional! Toate oile au rămas vii și nevătămate”, a declarat tânărul savant Gheorghe Buravicu pentru Euronews.

Descoperirea sa n-a rămas neobservată! Firma Microsoft din SUA i-a patentat invenția moldoveanului cu 50 de mii de dolari. Gheorghe este fericit!

Super-casca va apărea în vânzare din 1 ianuarie 2018 în magazinele din New York și va costa simbolic 100 $. Pe on-line deja peste jumate de milion de americani au spus că sunt gată s-o procure. Ei se bucură că nu-i din China.

Reclame