Bani aruncați în vânt! Tot pavajul de pe bd Ștefan cel Mare va fi scos. Află motivul incredibil!

r31t.jpg

Lucrările de reparație a bd. Ștefan cel Mare continuă și azi, chiar dacă în mod normal acestia trebuiau să se termine încă acum un an de zile. La moment, muncitorii pun pavajul în partea dinspre sectorul Buiucani. Doar că supriză! Chiar dacă nu au terminat de pus pavajul, muncitorii trebuie să-l scoată pe tot! Și asta pentru că muncitorii n-au pus stratul de ciment!

Vă imaginați, chiar dacă orășenii așteaptă ca lucrările să se termine mai repede, acestea practic abia încep. Unii ar zice că se poate și fără acel strat de ciment. Doar că la prima ploaie, tot pavajul practic ar pluti pe apă, deoarece sub el se află doar nisip!

Fiindă s-a ajuns la asta, primarul interimar al Chișinăului, Nistor Grozavu, a dat ordin ca deja toate cablurile de lumină, televiziune, telefonie fixă și internet să fie puse pe sub pământ. În primul rând că cablurile aninate pe stâlpi adesea se rup, iar în al doilea rând nu este estetic.

Așa că muncitorii s-au apucat de scos pavajul și de săpat șanțuri pentru a trage pe sub pământ cablurile. Degrabă nu scăpăm de praful și gălăgia șantierului de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

Reclame

3 gânduri despre &8222;Bani aruncați în vânt! Tot pavajul de pe bd Ștefan cel Mare va fi scos. Află motivul incredibil!&8221;

Comentariile nu sunt permise.