Igor Dodon mai nu a doborât din greșeală recordul mondial la viteză!

t54yu.png

După cum deja cunoaștem, Igor Dodon fuge bine. Fuge de responsabilități de când este în funcția de președinte, fuge la Moscova foarte des, fuge de istorie și de limba română, iar mai nou, fuge prin pădurea de la Condrița!

Chiar dacă președintele Dodon cântărește circa 98 de kg, acesta, sau mai bine zis, consilierii de imagine ai acestuia, vor să convingă poporul că președintele lor are o figură atletică. Astfel, aceștia au postat azi pe pagina de facebook a președintelui o imagine care ar fi dintr-o aplicație, precum că Dodon ar fi alergat astăzi cu o viteză de 41.0 kh/h! Fiind astfel aproape să doboare recordul mondial de viteză, care este de 44,6 km/h, stabilit de Usain Bolt.

r4t5y.jpg

Totuși, purtătorul de cuvânt a lui Dodon insistă că imaginea nu fost trucată.

„Președintele nostru aleargă foarte bine, o pot confirma și agenții acestuia de pază. Atunci când vine la muncă, președintele vine alergând, iar mașina prezidențială RM 001, aproape că nu-l ajunge din urmă”, a dorit să convingă Ion Ceban.

Dacă se vor confirma capacitățile sportive ale lui Dodon, atunci președintele nostru va fi trimis la… Olimpiada de vară! 🙂

 

Reclame