Șocant! Metoda incredibilă de tortură pe care o aplică Renato Usatîi bloggerului Veaceslav Balacci! Este inuman!

frew54y.jpg

O situație incredibilă s-a produs în Republica Moldova. Politicianul fugar, primar încă al Bălțiului, Renato Usatîi, l-a răpit și-l ține în captivitate pe cel mai aprig critic al său, bloggerului Veaceslav Balacci. După cum informează presa de la Chișinău, Nicolae Țipovici este cel care l-a răpit pe blogger și l-a dus la Moscova. Acolo Balacci este torturat de către Usatîi.

Renato a publicat cu ceva timp în urmă un live pe odnoklassniki, după care repede la șters, prin care arată cum îl torturează pe Balacci! Metoda inumană folosită de Usatîi pare fi împrumutată de la liderii ISIS.

Astfel, în imagini apărea Balacci legat de un scaun. În fața lui o plasmă cu diagonala de 3 m, care arăta non-stop filmul de peste 3 ore publicat vara aceasta de către Renato Usatîi. Vă dați seama?! Și pentru că răutatea și cruzimea lui Usatîi nu cunoaște margini, după ce Balacci este impus să privească plictisitorul film de peste 3 ore, Usatîi îi mai pune și câte o serie din „cheburashka”.

După cum informează independent.md, măsurile de torturi îi sunt aplicate lui Balacci deja de o săptămână și Usatîi nu are de gând să renunțe.

Amintim că bloggerul Balacci Veaceslav a dispărut din spațiul public din a doua jumătate a lunii august, anul curent.

Reclame