Asociația Invalizilor o dau în judecată pe Maia Sandu: denumirea PAS este discriminatorie pentru cei ce sunt în scaunul cu rotile!

vfdhj.jpg

Maia Sandu este din nou în centrul unui scandal. După ce acum câteva luni l-a acționat în judecată pe moș Feodor Bounegru din satul Maiovca, pentru că și-a numit iapa sa, Maia, doamna Sandu a ajuns să fie ea acționată în judecată!

Asociația Invalizilor din Republica Moldova s-a adresat la CEDO contra Maia Sandu, pe motiv că aceasta a ales o denumire de partid discriminatorie pentru ei. „Suntem curioși cum ar lua Maia Sandu Moldova la PAS dintr-un scaun cu rotile”, a declarat indignat președintele Asociației Invalizilor.

„Într-un PAS cu Maia? Serios? Uitați-vă la mine, oare chiar nu se vede că nu pot face nici un pas? Voi chema oamenii să nu voteze cu doamna Sandu. Ne simțim discriminați!”, a declarat secretarul general al asociației.

Un caz similar s-a produs acum câțiva ani în Franța. CEDO le-a dat atunci câștig de cauză unor oameni care l-au acționat în judecată pe președintele de atunci, Jak Sirak. Datorită acestui precedent, cel mai probabil că CEDO va da dreptate Asociației Invalizilor din țara noastră.

Reclame