Mihai Ghimpu viitorul primar al capitalei?

Știm că primarul municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă a fost suspendat din funcția exercitată după scandalurile cu parcările cu plată și a apărut o mare problemă pentru locuitorii capitalei. Pe cine să aleagă drept următorul primar. Slavă Domnului, candidați sunt mulți, are chișinăuianul de unde alege.

Printre cele mai excentrice candidaturi este și Mihai Ghimpu, supărat rău pe Plahotniuc și CNA că i-au arestat nepotul, a decis să meargă în campania electorală pentru primăria Chișinău.

Luînd în vedere faptul că are o popularitate de 1,5%, lucru pentru care a fost numit de către internauți drept Mișa 1,5, președintele Partidului Liberal a ales o tactică șireată pentru a câștiga inimile locuitorilor capitalei, a ales un slogan electoral modern, ca să îl voteze și tineretul.

Cu toate acestea, liderul PL este gata să lupte! La ultima conferință de presă, Mihai Ghimpu a declarat următoarele: „Eu din ’90 lupt, au trecut atâția ani că am și uitat pentru ce lupt.Piu, piu piu,  de data asta, vin cu un slogan sincer! Eu beu, fumez și curvăresc, dacă una mă refuză, mă duc la alta! Votați Mihai Ghimpu că alta poate să nu mă primească.”

Reclame