Reacția incredibilă a Anișoarei Loghin, după ce ieri Chirtoacă a plâns în fața presei!

media_146079667042727200
Fostul edil al capitalei, Dorin Chirtoacă, a plâns ieri în fața presei. Acesta a spus franc că nu-i mai pasă de dosarele penale, nu-i mai pasă de orașul Chișinău și halul în care a ajuns acesta, dar plânge pentru că nu-i însurat și n-are copii. Știrea despre bocetul lui Chirtoacă a fost citită la Pro TV chiar de fosta lui soție, Anișoara Loghin. În premieră, azi Anișoara a venit cu o reacție.

Jurnalista de la ProTV spune că în realitate, Dorin Chirtoacă este un mare fustangiu și lacrimile de ieri erau cauzate cel mai probabil de vreo pierdere la casino.

646x404„Dragii mei, nu mai credeți în lacrimile lui Dorin Chirtoacă. Plânge că nu are familie? Atunci să vă explice de ce m-a înșelat cu o blondă atunci când eram căsătoriți? Sau de ce nu s-a lepădat de moșul său, Ghimpu, atunci când acesta i-a spus deschis că nu mă vrea ca soție a lui Dorin? Mai sunt politicieni, care arată și rezultate, dar care au familie și sunt bine mersi. Dorin, să știi că mă bucur că m-am despărțit la timp de tine.”, a spus jurnalista Anișoara Loghin.

În cariera sa de primar, ieri a fost a treia oară când acesta a plâns în fața camerelor de luat vederi și s-a jăluit că n-are familie și copii. Când a plâns cel mai sincer?

Reclame