Nici Sturza, nici Gaiciuc! Candidatul de compromis pentru șefia Ministerului Apărării este Chuck Norris!

16684394_1331204413584890_3825931568734409041_n
Din nou război politic la Chișinău. Ieri Plahotniuc l-a propus pe Eugen Sturza pentru funcția de ministru al Apărării. Azi Dodon l-a propus pentru aceeași funcție pe Victor Gaiciuc. Neînțelegere și multă zarvă pentru domeniul apărării. Pavel Filip, Prim-ministrul țării, este pus acum în situația să aleagă, ori pe Sturza, ori pe Gaiciuc.

Numai că, surpriză! Pavel Filip vine cu propriul candidat pentru Apărarea Republicii Moldova! Nu o să vă vină să credeți, dar candidatul lui Filip este legendarul Chuck Norris!

„Este o vorbă din popor care spune că atunci când doi se ceartă, al treilea câștigă. Ei bine, eu am analizat ambele candidaturi și am ajuns la concluzia că cel mai bun pentru funcția de ministru al Apărării va fi Chuck Norris. El este dur, el are experiența necesară și cel mai important este apolitic. Sub conducerea sa, eu sunt sigur că Republica Moldova își va forma o armată profesionistă, bine pregătită și va concura cu cele mai bune armate din lume. Toți se tem de Chuck Norris, deci nimeni nu va îndrăzni niciodată să ne atace. Mai mult ca atât, sunt convins că Chuck Norris îi va convinge imediat pe ruși să-și retragă armata din stânga Nistrului.”, a menționat Pavel Filip în cadrul unei conferințe de presă.

La aflarea veștii, președintele Igor Dodon a semnat imediat decretul de numire a ministrului Apărării.

Chuck Norris urmează să ajungă mâine dimineață la Chișinău.

p.s.
Welcome to Moldova, Chuck!

Reclame