Plahotniuc se plânge la CCA că nu este invitat la Publika TV!

PublikaTV
După ce Maia Sandu s-a plâns la Consiliul Coordonator al Audiovizualului că nu este invitată la Moldova 1, a venit rândul ca și Vlad Plahotniuc să se plângă că nu este invitat la Publika TV! Politicianul a făcut mai multe paralele cu alți politicieni ce sunt invitați permanenți la televiziunile lor, dar el este ignorat chiar de Publika TV!

„Sunt președinte de partid și vreau să fiu invitat la televiziuni. Doamna Maia Sandu se plânge că nu este invitată la Moldova 1, dar nu spune că este invitat permanent a TV8 de exemplu. Eu însă nu am fost invitat nici măcar de Publika TV, despre care se spune la Jurnal TV că este televiziunea mea. Este o nedreptate și sper că CCA va lua măsuri. Dacă pe domnul Năstase îl vedem permanent invitat la Jurnal TV, chiar și Renato Usatîi apare des prezentat pozitiv la această televiziune, doamna Maia Sandu este prezentă mereu la emisiunile doamnei Morari, domnul Igor Dodon este invitat permanent de cumătra sa, Lorena Bogza la ProTV, atunci vreau și eu să fiu invitat permanent la Publika TV. Sau suntem toți egali sau nu mai suntem.”, se spune în scrisoarea lui Vlad Plahotniuc.

În caz că Publika TV îi va ignora cererea, Plahotniuc amenință că va protesta cu membrii și simpatizanții săi de partid în fața televiziunii.

Cât privește ceilalți politicieni, Plahotniuc are dreptate. Chiar și aseară la Înprofunzime, Lorena Bogza l-a avut ca invitat pe Igor Dodon. În cadrul emisiunii acesta a recunoscut că este invitat la Pro TV deoarece este cumătru cu Lorena. Deasemenea, Andrei Năstase este invitat permanent la Jurnal TV, televiziunea nașului său, Victor Țopa. Mai mult, Vasile Năstase, fratele lui Andrei Năstase, are chiar propria emisiune de propagandă la același post de televiziune. Iar Maia Sandu, chiar dacă nu are oficial televiziune, este menajată mereu la TV8 de către Natalia Morari, amanta lui Chiril Lucinschi, fostul coleg de partid al lui Vlad Filat și posibilul coleg de celulă.

CCA nu a răspuns încă solicitării lui Vlad Plahotniuc.

Reclame