Edelweiss readuce încrederea şi optimismul Nataliei Morari. Hernia de disc va fi tratată în Germania!

morari.plahotniuc
Visează la o viață normală. Vorbim despre Natalia Morari, jurnalista de la TV8 care suferă de hernie discală. Cumplita boală putea avea consecințe grave asupra jurnalistei. Deja își pierdea încredere în ziua de mâine. Dar, Fundația lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” i-a readus Nataliei Morari încrederea și optimismul. Natalia urmează să meargă în Germania, unde va fi operată de cea mai bună echipă de hirurgi din Europa.

Natalia Morari a fost contactată personal de Vlad Plahotniuc, fondatorul fundației de caritate. La GBC, sediul fundației și locul unde-și are biroul Plahotniuc, Natalia a primit cu bucurie vestea că hernia de disc va rămâne doar o tristă amintire.

„Responsabilitatea socială a unui om de afaceri sau a unei companii nu se reduce doar la asigurarea unor salarii decente angajaților și plata la timp a tuturor impozitelor la stat. De multe ori mult mai importantă este reacționarea promptă la nenorocirile oamenilor prin oferirea unui ajutor care să le readucă viața la normal sau poate chiar să o schimbe spre bine.”, a declarat fondatorul Edelweiss Vlad Plahotniuc.

La rândul ei, Natalia Morari i-a mulțumit pentru receptivitate lui Vlad Plahotniuc.

photo_2017-09-16_18-11-59Natalia Morari urmează să meargă în Germania chiar mâine. Medicii spun că este ceva anormal că aceasta a făcut hernie de disc la această vârstă. Unul din motive ar fi poziția incorectă a spatelui în timpul mai multor activități, cum ar fi actul sexual, sau spălatul podelelor.

După intervenția chirurgicală, Natalia va urma și un curs intensiv de Yoga. La fel acesta va fi achitat din contul lui Vlad Plahotniuc.

Reclame