ATENȚIE: A apărut un Carla’s Dreams fals! Umblă pe la nunți și zile de nașteri, face o gramadă de bani, și se dă drept Carla’s Dreams adevărat

PicMonkey Collage

Un fenomen ciudat a fost observat de mai mulți oameni din Capitală. Carla’s Dreams participă tot la mai multe nunți, cumetrii și alte evenimente private. Cel mai straniu că sâmbătă, Carla’s Dreams a cântat la două nunți odată!

Un taximetrist care a dus o pereche la o nuntă, care avea loc într-un restaurant din sectorul Botanica, a văzut că acolo cânta Carla’s Dreams. Parcă tot ok până aici. Mai departe omul a făcut o nouă comandă, a dus o altă pereche la o altă nuntă, de data asta într-un local din sectorul Ciocana. Și surpriză!

„N-a trecut nici o oră de la comanda precedentă. Când mă uit la a doua nuntă cântă tot Carla’s Dreams. Vă spun sincer am ahuit! Deodată n-am înțeles nică, pe urmă ni-am dat sama că unul din cei doi Carlas era fals”, a declarat Valodea, taximetrist la 14999.

Așadar dacă ai voce bună, nu e greu deloc să-ți pui masca pe față, și să te duci pe la petreceri să cânți și să faci o gramadă de bani, prezentându-te drept Carla’s Dreams.

Reclame