Maia Sandu și Andrei Năstase: Televiziunea Moldova1 trebuie să se tranforme în Jurnal TV 2!

maia-sandu-nastase2
Liderii PAS și Platforma DA, Maia Sandu și Andrei Năstase, au protestat ieri în fața televiziunii de stat Moldova1. Politicienii vor ca ei să fie invitații permanenți ai televiziunii și să se transforme în Jurnal TV2. Mai mult, Maia Sandu și Andrei Năstase vor să interzică altor lideri ai opoziției extraparlamentare și parlamentare să fie invitați la televiziunea de stat.

„Eu sunt cea mai iubită dintre politicieni. Sunt cea mai deșteaptă și cea mai frumoasă. Numai eu spun adevărul și numai eu merit să fiu invitată zilnic la televiziunea de stat Moldova1.”, a declarat Maia Sandu.

De cealaltă parte, Andrei Năstase spune că Moldova1 trebuie să-și schimbe chiar denumirea și să se numească deacum încolo Jurnal TV2.

„Nu avem nevoie de Moldova1. Pe exemplul Jurnal TV, cea mai independentă și echidistantă televiziune din lume, care zilnic mă arată și mă invită, trebuie să meargă și Moldova1. Eu deja am vorbit cu nașul meu, Victor Țopa, care este gata să finanțeze și propaganda de la viitorul post TV, Jurnal TV2.”,  a concis Andrei Năstase.

Sandu cu Năstase au făcut un apel către restul politicienilor cărora le-au cerut să se retragă din politică și să-și desființeze partidele. PAS și Platforma DA propun ca în Moldova să existe un singur partid, PAS-DA și o singură televiziune – Jurnal TV 8.

În acest sens, Maia cu Andrei Năstase vor iniția un referendum național.

Reclame