Ți-ai pus o dorință și Dumnezeu nu a îndeplinit-o? Nu-l blama pe Domnul! Iată motivul incredibil!

Trimisul-lui-Dumnezeu
Tot mai multă lume se jăluie pe facebook și chiar odnoklassniki că Dumnezeu nu le mai îndeplinește de la un timp dorințele. În zadar trimit la 20 de prieteni rugăciunea norocului, sau etichează într-o poză a unei iconițe cu Sfânta Matrona toți prietenii din listă, nu se mai întâmplă nimic. De parcă Dumnezeu ar fi uitat de moldoveni!

Și chiar dacă primul lucru care-ți vine în cap este să-l înjuri pe Cel de Sus, nu o face. Nu este vina lui! Este vina intermediarilor, adică a preoților și călugărilor, care nu mai vor să trimită scrisorile lui Dumnezeu. Le opresc la ei și mai nou, chiar le aruncă la groapa de gunoi. Știți, ar fi putut să le dea foc, dar nu. Le-au aruncat ca să vadă creștinii și să-și pună logica întrebare, de ce fac călugării și preoții treaba asta?

media_150564107584882300Ei bine, l-am contactat pe starețul Mănăstirii Saharna pentru a înțelege și noi motivul pentru care la groapa de gunoi s-au găsit mii de răvașe ale creștinilor către Dumnezeu.

– Bună ziua, părinte. De ce ați aruncat scrisorile și nu le-ați trimis mai departe la Dumnezeu?

– Binecuvântați să fiți. Noi doar am îndeplinit porunca Domnului, care s-a supărat pe oameni. Dacă până acum oamenii îi scriau că vor să fie miluți, că vor suflet curat, sau pace-n suflet, acuma oamenii îi scriu că vor mașină, vor casă, vor ca cumătra Tamara să se certe cu soțul ei, sau vor să-i ajute la furat!

– Și Dumnezeu va zis să aruncați scrisorile?

– Într-un fel da. Pentru că el nu poate da la toți case, bani și mașini… asta ar însemna că bagă statul în faliment. Omul trebuie să muncească, nu doar să se plângă de milă.

– Ok părinte, mulțumim.

– Domnul fie cu voi.

Dar, creștinii au altă părere. Ei zic că defapt preoții vor să fie mărită taxa pentru scrisori. Dacă acum un creștin trebuie să scoată din buzunar 10 lei ca scrisoarea sa să ajungă la Dumnezeu, de-acum încolo ar trebui să scoată din buzunar 20 de lei. Preoții ar fi invocat această majorare de prețuri deoarece oamenii scriu din ce în ce mai multe scrisori lui Dumnezeu și ei sunt nevoiți să stea mult mai mult timp în rând ca Domnul să primească respectivele scrisori.

Mitropolia Moldovei are în plan să contabilizeze și răvașele către Dumnezeu scrise pe rețelele de socializare. Orice iconiță trimisă pe facebook sau odnoklassniki, sau orice rugăciune sau simplu comentariu cu mențiunea lui Dumnezeu, va fi taxată începând cu 1 ianuarie 2018.

Reclame