Alina Zotea: PL propune ca Echipa națională de fotbal a Moldovei să se unească cu Echipa de fotbal a României! Primul PAS spre Unire

d365

Chiar dacă Maia Sandu la congresul PAS din 10 septembrie a venit cu un mesaj dur anti-Unire cu România, totuși Partidul Liberal (PL) continuă să ducă povara unirii mai departe!

„Reunirea Basarabiei cu patria-mamă România este unica noastră salvare! Noi liberalii propunem să începem unirea celor două maluri ale Prutului prin sport! Primul PAS să fie unirea echipei de fotbal a Moldovei cu echipa de fotbal a României”, declară Alina Zotea, deputată în Parlamentul de la Chișinău.

Mihai Ghimpu, liderul partidului, a adăugat că la moment și România și Moldova au performanțe mici în fotbal la nivel european, de aceea unirea celor două echipe va conduce garantat la formarea unei naționale mult mai puternice.

„Este exact cum s-ar uni două armate într-un război, șansele spre victorie se dublează. La fel dacă se vor uni cele două echipe a câte 11 jucători de la Chișinău și București, se va forma o echipa mare din 22 de jucători. Noua echipa va deveni mult mai puternică și va putea să invingă echipa de fotbal a Rusiei”, a spus ferm domnul Ghimpu.

Așteptăm reacția lui Klaus Iohanis, Gigi Becali și Gheorghe Hagi, să vedem ce spun și ei?!

Reclame