Surse // 10 000 de moldoveni din Iași vor să se rupă de România și să se unească cu Republica Moldova: Vrem să scăpăm de ocupația Bucureștiului, nu mai suportăm!

jyir

Guvernul de la București ascunde un mare secret, care a fost aflat de deputații PSRM de la Chișinău. Socialiștii lui Dodon au primit informații că peste 10 mii de oameni din zona Iași vor să separe de România și să se unească cu Republica Moldova! Informația a fost ascunsă de ochii lumii ani de zile.

„Noi nu suntem români, noi suntem moldoveni și vorbim limba moldovenească. Noi vrem să refacem națiunea moldovenească, vrem să facem Moldova din nou mare, așa cum a fost pe vremea lui Ștefan cel Mare, dar ni se pun piedici”, se arată în declarația secretă a moldovenilor din România.

De ce secretă – vă întrebați probabil -, pentru că serviciile de informații la București (SRI) îi persecută pe toți cei care întrăznesc să spună că nu sunt români. Dacă cineva este prins că e naționalist, automat este pus la pușcărie pe 25 de ani sub acuzația de trădare de partie. Pericolul e foarte mare!

Dat fiind că ziua e practic imposibil de protestat, moldovenii pro-Moldova din România sunt nevoiți să iasă în stradă doar noaptea.

 

Reclame