UN FAN ÎNFOCAT AL LUI ANDREI NĂSTASE ȘI-A SCOS JUMĂTATE DE CREIER CA SĂ FIE LA FEL DE INTELIGENT CA EL

andrei_nastase_13_gandrabur_net_86352900_59361900

Probabil cel mai mare fan al lui Andrei Năstase este făleșteanul Vasile Caraman, primul moldovean care a ales de bunăvoie o operație în care i s-a scos jumătate din creier. Făleșteanul spune că a recurs la acest gest pentru a deveni la fel de inteligent ca persoana pe care o respectă cel mai mult, Andrei Năstase.

”A fost o operație complicată, pentru că pacientul avea extrem de puțin creier”, a povestit medicul care l-a operat pe fanul lui Năstase. ”N-a fost deloc ușor să-l înjumătățim. Dar, într-adevăr, era nevoie să mai renunțe la  creier ca să coboare la nivelul de inteligență al lui Andrei Năstase. Și sunt fericit să anunț că operația a fost un succes, pacientul e mult mai prost decât înainte.”

Extrem de flatat de gestul fanului, Năstase vrea acum să-l recompenseze pe moldoveanul cu jumătate de creier. ”Mă gândesc să-i dăruiesc o casă”, a declarat președintele Platformei DA. „Am avea o țară mult mai avansată dacă ar fi mai mulți oameni cu jumătate de creier ca Vasile Caraman”, a conchis liderul Platformei Demnitate și Adevăr.

Reclame