Rebranding la TV8! Natalia Morari a alungat-o pe Frolov de la LGBT și a băgat o emisiune cu popi!

gtreh

TV8 a devenit prima televiziune din Moldova la care avea acces comunitatea LGBT (lezbiene, gay, bisexuali și transsexuali). Șefa LGBT, Angelica Frolov, avea chiar o emisiune proprie la TV8 în care promova intens drepturile homosexualilor în Moldova. Dar asta n-a durat mult! Șefa televiziunii, Natalia Morari, a decis să închidă gura homosexualilor și să aducă pe post o emisiune religioasă. Cum a fost posibil?

Această schimbare de imagine (rebranding) i-a enervat la culme pe activiștii LGBT. „Noi suntem împotriva emisiunilor cu popi la TV8. Noi trebuie să fim o televiziune modernă, nu Trinitas TV! Cerem să se închidă noua emisiune religioasă și să ni se ofere nouă mai mult spațiu de emisie”, a declarat Angelica furioasă.

hdftrf

Managera TV8, jurnalista Natalia Morari, a spus că programul televiziunii trebuie adaptat la cerințele telespectatorilor. „Dat fiind că în țara noastră cam 90% din cetățeni sunt creștini, majoritatea din ei le este greață de homosexuali. Așa că, dragă Angelica, dacă nu-i place decizia mea, atunci ești liberă să pleci! Nimeni nu-i de neînlocuit”, a spus hotărâtă Morari.

Surse din cadrul TV8 au declarat însă că adevăratul motiv pentru care s-a recurs la acest rebranding sunt alegerile parlamentare din 2018. Natalia Morari a văzut că Maia Sandu a pierdut în fața lui Dodon pentru că ultimul a fost susținut de popi.

Acest conflict iscat la TV8 ar putea duce la proteste violente ale membrilor LGBT în fața Mitropoliei Moldovei, spun experții în domeniu.

Reclame