Scandal URIAȘ zgudie lumea ortodoxă! Igor Cuciuc, cumătrul moldovenilor înfuriat la MAXIM! A fost devansat la numărul de cumătri

237e4da5372944f463306c2d1716094c

Toată Moldova este într-un șoc complet. În familia parohului Vasile Curuliuc, din satul Viișoara, a apărut de curând al zecelea copil. Pruncul a fost încreştinat chiar de episcopul de Edineț și Briceni, Nicodim. Micuțul are 150 de nași de botez.

Aflând că nu mai are el cei mai mulți cumătri, Igor Cuciuc s-a înfuriat la culme. „Nu pot să cred, eu, cum o să mă primească acum la nunți, la cumătrii? Oamenii nu vor mai plăti onorarii generoase pentru ca să le cânte în carne și oase omul cu cei mai mulți cumătri. Îmi voi face o pauză între zile de naștere, nunți și cumătrii și voi mai face un copil. De data aceasta voi avea și eu 150 de cumătri. Mă gândesc să modific și cântecul, să nu mai fie 99 dar 150 de cumătri” a declarat Igor Cuciuc într-un discurs furibund.

Replica parohului nu s-a lăsat așteptată mult. Acesta fiind inspirat de evanghelistul Matei, a dat un răspuns mai liniștit spunând „Igor, la mine este al zecilea copil, tu ai abia 3. Până la al 10 ai putea să mă ajungi din urmă. Pentru ca să nu fim certați de invit să-mi cânți la cumătrie”

Igor Cuciuc a acceptat invitația lui Vasile Curuliuc de a cânta la cumătrie, cea mai solicitată melodie de la festivitate fiind „Domn Vasile” unul din hiturile cumătrului tuturor moldovenilor.

Reclame