Căminele studențești a Universității de Stat au rămas fără studenți. Nu au trecut examenul… la narcolog!

Студенты-2-600x338

Reformă nouă în sistemul educațional. Una foarte dureroasă pentru elevi și studenți. După camerele de la BAC, au mai suferit o lovitură sub centură. Nu mai au voie să bea în căminele studențești. Lunar, studenții vor fi nevoiți să meargă la narcolog să demonstreze că nu consumă alcool.

Primii care au picat examenul au fost cei de la Universitatea de Stat din Moldova. Holurile au rămas goale, doar mai bântuie un miros de „peregar” pe holurile căminelor. Sticlele de „Gura Căinarului” stau la balcon, uitate de vechii stăpâni, plâng de dor.

Zadarnic au încercat studenții de la drept să-și reobțină dreptul la beție, viața la cămin nu va mai fi niciodată ca înainte.

Cei rămași în cămine mai au o provocare, administrația are la ordinea de zi lupta cu sexul după ora 22.00. „Vrem să creștem o generație sănătoasă și disciplinată. Sexul trebuie să fie după program. Și nu mai des decât o dată pe lună”, a declarat baba Zina de la vahtă.

Studenții de la Universitatea Tehnică au răsuflat ușurați, reforma sexului nu îi va atinge nicidecum. Pentru ei sexul este ca unicornul, au auzit de el dar l-au văzut doar în filme.

Reclame