Președintele Dodon reacționează la injuriile aduse moldovenilor de o româncă: Tu ești oaie, fa curvo!

gt35yu

Cazul revoltător care este pe cale să stârnească un adevărat război între Moldova și România a ajuns și în atenția Comandantului Suprem al Armatei Naționale, Igor Dodon. Președintele nostru a spus că acest video este ceea ce trebuia de demonstrat, că românii socot moldovenii de oi, iar unirea nu înseamnă nimic altceva decât înrobirea moldovenilor de către burghezia română.

Președintele Dodon a sărit în apărarea onoarei și demnității moldovenilor pe facebook, dându-i o replică dură ce o va pune pe gânduri pe blonda din România. „Tu ești oaie, fa curvo!”, a strigat Dodon.

Amintim că blonda din România a postat un video insultător la adresa moldovenilor.
Sincer vă spun, în lumea asta ființă mai proastă decât moldoveanul este doar oaia. Ei se dau mari cu Eminescu. Cine e Eminescu? A scris și el trei poezii și se dă important? Aia nu e poezie, aia e manea. Dacă trăia în vremea noastră, îl lua Dan Bursuc să-i scrie versurile (n.r. Dacă cunoaște într-atât de bine autorii manelelor, pesemne că este și ea o fană a lor). ”, a conchis blonda.

VEZI VIDEO AICI 

Președintele Dodon a trimis omologului său, Klaus Iohannis o notă informativă prin care cere ca România să-și ceară iertare de la moldoveni. Dacă în trei zile Președintele român nu răspunde, Dodon amenință că Armata Națională a Republicii Moldova va trece Prutul și va invada România!

Reclame