Află motivul incredibil pentru care Alina Radu nu face sex! 

hteu

Admin-ul” Ziarului de Gardă, Alina Radu, nu a mai făcut sex de la independență, adică din anul 1991. Pare incredibil, dar este adevărat. Și nu pentru că ar fi început menopauza atunci, dar ca urmare a unei investigații!

Era data de 29 august 1991, ora 19:57, când Alina Radu și-a descoperit talentul și interesul pentru investigații. Cea care avea să devină peste ani adminul Ziarului de Gardă a descoperit atunci că penisul celui care avea să-i devină soț, nu avea studii superioare! Iar Alina era fată cu principii și un penis cu diplomă era unul din principiile ei.

Această descoperire a Alinei Radu i-a marcat viața. Pe de o parte și-a dat seama că îi plac investigațiile jurnalistice, pe de altă parte a renunțat la sex. Renunțarea la sex a avut deasemenea urmări asupra felului ei de a fi. În primul rând nu mai dădea importanță aspectului fizic, punând multe kilograme pe ea, ca să ajungă în prezent la 119 kg, iar în al doilea rând a trebuit să găsească un alt factor excitant care să-i provoace plăcere.

Au trebuit mulți ani de investigații ca doamna Alina să descopere practic un nou tip de sex, sau mai bine zis, acel factor excitant pentru ea – anilingus politicus.

__________________

Post Scriptum: Acest text face parte din rubrica „Circ în tramvai” de pe ZdG.md și este un pamflet. Pam­fle­tul este o scri­e­re jur­na­lis­ti­că, care vizea­ză sen­zațio­na­lul prin exploa­ta­rea rea­li­tă­ții ime­di­a­te. El își pro­pu­ne să infor­meze, să for­meze dar și să amu­ze publi­cul, capa­bil „să gus­te” din tră­să­tu­ri­le meni­te să-l defi­neas­că drept spe­cie lite­ra­ră: sati­ra, paro­dia, iro­nia și umo­rul.

 

Reclame