Într-un sat din sudul Moldovei este o fântână în care izvorăște petrol! Gospodarul se laudă la tot satul ca el își zapravlește mașîna acasă deja de 3 ani

get5y

Chiar dacă toți experții din Moldova spun că pe teritoriul țării noastre nu există rezerve de petrol, un țăran din satul Tudorești, raionul Cahul, spune că la dânsul în fântână izvorăște petrol. 

„Eu licina am mașină, dar la zapravkă nu mă duc! Deja de 3 ani torn în bac la Nivă benzină pe care o scot cu căldarea din fântîna de la mine din ogradă. Și motoru rupe!”, a declarat mândru badea Peterea.

Echipa de jurnaliști care s-a deplasat la fața locului a concluzionat că într-adevăr omul nu spune minciuni. Am făcut un test și la final am contatat că fântâna din satul Tudorești izvorăște câte cincisprezece litri de petrol timp de 24 de ore.

Întrebarea care rămâne fără răspuns este: dacă aceasta e unica fântână din Moldova, sau mai sunt și altele? Ce șofer nu și-ar dori să aibă propria fântână în care izvorăște nu apă, dar petrol! Așa ca în Arabia Saudită.

Reclame