Liderul organizației PAS din Ștefan-Vodă pierdut sub o avalanșă de harbuji

photo_2017-10-03_10-14-58

Caz ieșit din comun la sudul Moldovei, automobilul președintelui organizației teritoriale PAS din Ștefan-Vodă, a dispărut sub o avalanșă de harbuji. Serviciile de salvatori au venit la fața locului, dar nu au reușit să dea de sărmanul om. Accidentul a avut loc la o harbuzărie pe care cei doi au dorit să o prădeze.

Potrivit martorilor,  președintele organizației PAS era împreună cu președintele organizației PLDM, care încerca să îi arate pe unde și cum să fure mai eficient. Victimele se aflau la poalele muntelui de harbuji, pe care i-a strâns paznicul în după-amiaza de astăzi,  când au auzit un zgomot puternic, ca un tunet. “Harbuzul din vârf şi-a pierdut echilibrul şi s-a prăvălit la vale, luînd după el sute de alţi harbuji, unii dintre ei foarte foarte foarte dulci. Bieţii oameni au încercat să fugă, dar au fost acoperiţi de avalanşa verzuie. PLDM-istul a fost mai norocos i-a rămas o mână pe afară şi a fost dezgropat de salvatori din troianul de harbuji”, de la fața locului a spus paznicul care nu a reușit să-i ajute nicicum.

Din păcate, nimeni nu a putut să spună care este numele președintelui organizației teritoriale Ștefan-Vodă din motiv că Maia Sandu este singura persoană cunoscută din acest partid.

 

Reclame